Η Ταβέρνα μας

Η Ταβέρνα μας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι ζεστή το χειμώνα και δροσερή το καλοκαίρι, με προσεγμένη και διακόσμηση. Η Ταβέρνα Θεόφιλος διαθέτει εξωτερική αυλή.

Σε ευχάριστο κλίμα φιλοξενούμε τις προσωπικές και οικογενειακές σας στιγμές, έτσι ώστε να σας μείνουν αξέχαστες. Οι σπιτικές γεύσεις, τα εξαιρετικά μας πιάτα, το καλό κρασί και η παγωμένη μπύρα είναι κάποια από τα συστατικά της μυστικής συνταγής που χρησιμοποιούμε για να μας ξανάρθετε.

Τα μαγικά χέρια στην κουζίνα, η ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση, η ποιότητα του φαγητού μας (συνδυασμένη με αγνά υλικά της περιοχής) είναι τα υλικά της επιτυχίας μας, τα οποία θα συνεχίσουμε να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, για να μπορούμε να σας χαρίζουμε ένα εξοχότατο γευστικό ταξίδι κάθε φορά που μας επισκέπτεστε 

Το χειμώνα διοργανώνουμε όμορφες μουσικές βραδιές με ταλαντούχους καλλιτέχνες της περιοχής μας. Ελάτε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε παρέα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις live βραδιές από τη σελίδα μας και από το γκρουπ μας στο facebook.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ